Domotica

domotica installatie

Buhl Elektrotechniek uw domotica- installateur heeft als kenmerk dat wij de elektrotechnische installatie tot en met de visualisatie kunnen ontwerpen en realiseren. Dat wil zeggen dat u één aanspreekpunt heeft voor het totale pakket.  Wij programmeren en visualiseren installaties, zodat u als klant de gehele installatie via één of meerdere vaste of mobile apparaten kunt bedienen. 

De specialist op het gebied van domotica installaties

Wij zijn gespecialiseerd in de high tech mogelijkheden voor gebouw automatisering en een totale integratie van licht, beeld, geluid, klimaat, beveiliging en wooncomfort welke volledig op maat wordt ontworpen. Buhl Elektrotechniek visualiseert systemen op uw iPad, iPhone of andere mobile apparatuur. Ben u nog niet helemaal overtuigd en wilt u meer te weten komen wat de oneindige mogelijkheden zijn, maak dan een afspraak met ons en wij nodigen u uit om deze bij ons te kunnen beleven.

Leuk voorbeeld: U komt thuis met één druk op de knop gaat uw verlichting aan, gordijnen open en de verwarming op 21 graden. Of bij het verlaten van de woning met één druk op de knop alle verlichting uit, verwarming 2 graden lager (waardoor u op jaarbasis tot wel 6% op uw energie kosten bespaard) en de gordijnen dicht. Bijna alles is mogelijk.

Projecten

Onze projecten lopen uiteen van: eengezinswoningen tot en met prachtige alleenstaande villa’s waar de gehele elektrotechnische installatie, klimaat, beeld, geluid en camera/beveiliging aangestuurd wordt door middel van domotica.

domotica installatie woonkamer

Eengezinswoning met domotica

Foto’s van een domotica- installatie. Het was een wens om de verlichting, verwarming, gordijnen en gashaard via de iPad te besturen.

Programmeren voor derden

Bent u een installateur in de elektrotechniek en wenst u een domotica- installatie geprogrammeerd te hebben? Buhl Elektrotechniek fungeert als systeemintegrator om uw installatie te programmeren en visualiseren. De meeste elektrotechnische- installateurs zijn niet bekend met het programmeren van een domotica- installatie. Wij als domotica- installateur/ systeemintegrator zullen u bij staan.

Wij werken in de meeste gevallen op basis van het KNX protocol. KNX, afkorting voor Konnex is de enige wereldwijde standaard voor gebouwautomatisering. Deze standaard beschrijft hoe sensor en actor met elkaar communiceren. Doordat deze standaard is vastgelegd kunnen componenten van verschillende fabrikanten probleemloos geïntegreerd worden. Om nogmaals te benadrukken: WIJ ZIJN ”NIET” MERK GEBONDEN.

Actief energie besparen

Vandaag de dag is het belangrijk uw energie kosten zo laag mogelijk te houden zodat u kosten bespaard. Wij zijn van mening dat het begint bij de elektrotechnische installatie. Als u de verlichting en verwarming automatiseert zal dat gepaard gaan met forse energie besparingen. Dat is ook de kracht van een installatie.

Wij zijn een gecertificeerd domotica- installateur

Hieronder een aantal partijen waar wij geregistreerd staan. Vanwege het feit dat er tegenwoordig veel installateurs in deze mark werkzaam zijn zonder enige ervaring op het gebied van domotica, is het altijd verstandig een geregistreerde installateur te kiezen.

www.iridiummobile.nl

Visualisatie gebouwautomatisering

www.niko.nl

Domotica/gebouwautomatisering systeem

www.knx.org

Domotica/gebouwautomatisering systeem

Heeft u vragen over de mogelijkheden in uw situatie? Neem direct contact met ons op!