1280x500 keukenTrappenhuis

U bent verzekerd van service, kwaliteit en vakmanschap.

Bent u op zoek naar een erkend installateur? Dan bent u nu aan het goede adres bij Buhl Elektrotechniek. Buhl Elektrotechniek heeft ruime ervaring in het onderhouden en aanleggen van elektrotechnische installaties. Groene duurzame installaties behoren tot de mogelijkheden van de elektricien. Heeft u totaal geen ervaring op het gebied van elektrotechniek en moet er een zekering of meterkast vervangen worden of heeft u het naar gevoel dat de aansluiting van de elektriciteit bij u thuis niet veilig is of dergelijks? Dan is het goed dat u nu een erkend installateur laat komen, zodat de gehele installatie nagekeken kan worden. Veiligheid is van belang voor uzelf, uw kinderen en huisdieren. Laat u het vakwerk op het gebied van elektriciteit daarom over aan de elektricien, de ervaren vakman op het gebied van elektrotechniek.

Buhl Elektrotechniek de erkend installateur voor het aanpassen van uw woning installatie, storing in de elektrotechnische- installatie, uitbreiden van de meterkast, plaatsen van een zegel ”als deze niet meer aanwezig is”, keuren van de elektrotechnische installatie, laten slaan van een aardelektrode of hulp elektrode.  Het aanbrengen van elektrische- vloerverwarming of een beveiliging- systeem, camera-systeem en als u nog verder wilt dan zijn wij de specialist in domotica- installaties.

UNETO-VNI

UNETO-VNI is de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel. De veiligheid van installaties in woningen is meer dan ooit onderwerp van gesprek. Staat ú er wel eens bij stil dat uw elektrotechnische installatie thuis een gevaar kan vormen, door alle apparatuur die er onderhand op is aangesloten? Dat de cv-ketel wellicht onder onveilige omstandigheden functioneert en zelfs zou kunnen ontploffen? Of dat stilstaand water in uw leidingen legionellabesmetting kan veroorzaken? Waarschijnlijk niet. En dat zijn nu typisch klussen waarbij het goed is om een vakman in de arm te nemen. Veiligheid is nog maar één aspect. Comfort is niet minder belangrijk. Een deskundig aangelegde installatie – of dat nu gas, water of elektriciteit is – maakt uw leven een stuk plezieriger. De UNETO-VNI installateur beheerst de fijne kneepjes om alles uit uw installatie te halen. Of om energie te besparen. Die vakman die u in huis haalt, kent de laatste technieken. Want op de terreinen waar de UNETO-VNI leden actief zijn, gebeurt nogal wat.

Aan alle leden van UNETO-VNI – installateurs, detaillisten en reparateurs – stellen wij hoge eisen. Zo hanteren onze leden duidelijke leveringsvoorwaarden. Om hen te ondersteunen om u een goede service te bieden is in samenspraak met de Consumentenbond, de Geschillenregeling Elektro en de Geschillencommissie Installerende bedrijven, www.degeschillencommissie.nl in het leven geroepen. Belangrijk daarbij zijn de wettelijke regels bij consumentenkoop en de afstemming daarover met fabrikanten- en consumentenorganisaties.

De Leveringsvoorwaarden van de Erkende Bedrijven aangesloten bij de brancheorganisatie Uneto- VNI kun u hier terugvinden. Meer info over Uneto- VNI kunt u vinden op http://www.uneto-vni.nl

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Met veel zorg en passie zijn wij willig u de juiste offerte aan te bieden. Als u ons contactformulier invult, reageren wij met een passende, duidelijk uitgewerkte en scherpe offerte.