Na de aankoop van een woning uit begin 1900 in het centrum van Haarlem zijn we op zoek gegaan naar een electricien die kon verder bouwen op de bestaande installatie. Van verschillende electriciens hebben we offertes hiervoor gekregen. Alleen Buhl elektrotechniek gaf ons het advies om niet door te gaan op de huidige elektra, maar deze volledig te vernieuwen, omwille van de kwaliteit en brandveiligheid van de bestaande elektra. Wij waren gelijk overtuigd van de vakkundigheid van dit bedrijf en nadat ons hiervoor een scherpe aanbieding werd gedaan hoefden wij hier geen seconde langer over na te denken. Ben Buhl is zeer betrouwbaar, vakkundig, denkt goed mee, werkt snel, fijne communicatie. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een electricien.

Chris Gouweleeuw

Heerlijk als mensen hun vak beheersen en Buhl elektrotechniek doet dat.

Ze zijn gespecialiseerd in Domotica, maar ook het traditionele werk doen ze met grote deskundigheid. Bij mij ging het om lampen, ventilatoren, rookmelders en intercom.
Wat me opviel is dat ze snel werken, afspraken nakomen, dus altijd op tijd waren en niet opgeven als het even lastig is. Ook de oude spullen werden hergebruikt en waar nodig eerst gerepareerd. De inschatting qua tijd en qua kosten klopte steeds, de werkplek werd schoon opgeleverd en het restafval namen ze mee.
En alsof dat nog niet voldoende is, bleken het ook nog aardige mensen te zijn. Klantvriendelijk, goede luisteraars en ze denken mee om tot de beste oplossing te komen.

Zij waren ons aanbevolen door S P I E K E R BOUW, al meer dan 100 jaar de bouwkundig aannemer uit Amsterdam.

Ergo: zoek niet verder! Je kunt Buhl Elektrotechniek gerust in huis halen.

Charles van Megen

De ervaringen met Ben van Buhl Elektrotechniek zijn top. Communicatie is goed, telefonisch niet bereikbaar, dan een sms. Hij is op tijd, weet van aanpakken en levert netjes werk. Van zijn hobby zijn werk gemaakt en is daar enthousiast over. Heeft veel kennis en denkt mee in oplossingen. Kan veel verschillende klussen, van kabels trekken, usb stekkers aansluiten, meterkasten bouwen tot domotica aanleggen en software instellen. Een aanrader.

Frank van der Kaaij

Ben Bühl heeft bij ons thuis diverse lampen opgehangen, dimmers vervangen en reparaties verricht. Daar waar het nodig was zocht hij naar oplossingen en gaf niet op tot hij die gevonden had. Hij was altijd op tijd, werkt zorgvuldig en laat de boel netjes achter. Een ieder die op zoek is naar een goede en betrouwbare electrien, kan ik Buhl elektrotechniek zeker aanraden.

Nanette van Lede

Beste Ben,

Hartelijk dank voor het goede werk wat geleverd is. Onze flatscreen hangt er mooi bij, wij zijn ontzettend blij met jou werk.

Vriendelijke groet,
Fam. Brand

Fam. Brand

Ik belde, twee dagen later stond Ben op de stoep. Spullen werden uit de auto gehaald. Binnen anderhalf uur had Ben de zaken opgelost, waar ik een hard hoofd in had. Achteraf viel de factuur ook mee. Dus een aanbevelenswaardig en betrouwbaar bedrijf.

Joke Steur

Uw mening is belangrijk voor ons!

Geef hieronder uw mening over de geleverde diensten. Uw e-mailadres wordt niet getoond.

Verzendenformulier